LKMA logoLKMA

Patyriminis bibliodramos užsiėmimas „Kelkis ir eik!“

Šeštadienis, kovo 23 d., 10–17 val., LKMA Aula.

Dėstyt. Inga Motuzaitė

Registracijos anketa čia. Mokestis už registraciją 30 eurų.

Bibliodrama – tai būdas patirti Dievo žodį, tyrinėti  jį kūrybiniais metodais – per pojūčius, judesį, vaizduotę, meną, muziką ir pan.  Užsiėmimas vyksta grupėje, kur yra galimybė pamatyti įvairias perspektyvas, pasigilinti į asmenines patirtis, santykį su Dievu per kitą žmogų.

Inga Motuzaitė – Geštalt psichoterapeutė, mokymų lektorė. „Ieškojau (ir radau!) atsakymų, kaip psichologija dera su tikėjimu, kaip meldžiantis padeda jausmai ir pojūčiai, judesys ir kt. Tikiu, kad pažinti Dievą ir save yra nuostabiai auginantis nuotykis! Bibliodrama – vienas iš būdų.“

Registracija į kursą privaloma. Registracija priimama tik užpildžius anketą ir sumokėjus registracijos mokestį. Registracijos mokestis – 30 eurų (prieš pildant anketą pervesti į Mažosios akademijos atsiskaitomąją sąskaitą (SEB, LT08 7044 0600 0795 4439, banko kodas: 70440, paskirties laukelyje nurodyti kurso pavadinimą ir besiregistruojančio žmogaus vardą ir pavardę) ir išsisaugoti pavedimo kopiją, ją reikės prisegti Jūsų registracijos anketoje). Daugiau apie registraciją, registracijos mokestį ir registracijos anketą žr. skyrelyje Registracija.

Papildoma informacija: Sėkmingai dalyvavusiems klausytojams jų pageidavimu gali būti išduotas kurso baigimo pažymėjimas (apie pageidavimą gauti kursų išklausymo pažymėjimą reikėtų pranešti kursų koordinatorei iki pasibaigiant kursui).

aukštyn