LKMA logoLKMA

Jėzaus vaikystės pasakojimai

Antrą ir ketvirtą mėnesio pirmadienį (spalio 14, 28, lapkričio 11, 25, gruodžio 9 d.), 18.15, LKMA Mažojoje auditorijoje

Dėstyt. dr. Rima Malickaitė

Skaitydami Benedikto XVI knygą „Jėzus iš Nazareto. Pasakojimai apie vaikystę“ ir Jėzaus gimimo pasakojimus Evangelijoje pagal Matą ir Evangelijoje pagal Luką, bandysime suprasti ne tik tai, ką šiais tekstais norėjo pasakyti kiekvienas iš evangelistų ir šių pasakojimų istorinį bei teologinį kontekstą, bet ir kaip šioji žinia šiandien svarbi kiekvienam iš mūsų asmeniškai.

Registracijos anketa čia.

Registracija į kursą privaloma. Registracija priimama tik užpildžius anketą ir sumokėjus registracijos mokestį (mokestis registruojantis į šį kursą 30 eurų, jį galima pervesti į Mažosios akademijos atsiskaitomąją sąskaitą (SEB, LT08 7044 0600 0795 4439, banko kodas: 70440, paskirties laukelyje nurodyti kurso pavadinimą ir besiregistruojančio žmogaus vardą ir pavardę, kurį nurodote ir anketoje; išsisaugoję pavedimo kopiją prisekite ją anketoje) arba galima registruotis LKMA susimokant grynaisiais. Daugiau apie registraciją, registracijos mokestį ir registracijos anketą žr. skyrelyje Registracija.

Papildoma informacija: Sėkmingai kursą išklausiusiems klausytojams jų pageidavimu gali būti išduotas kurso baigimo pažymėjimas (apie pageidavimą gauti kursų išklausymo pažymėjimą reikėtų pranešti kursų koordinatorei iki pasibaigiant kursui).

aukštyn